Υπηρεσίες

Η Prince Gold φροντίζει καθημερινά το επίπεδο των υπηρεσιών της. Διαθέτει καταστήματα λιανικής στην Αττική καλύπτοντας περιοχές όπως η Κηφισιά, η Νέα Ερυθραία, η Πετρούπολη, η Πεντέλη, τα Μελίσσια και η Άνοιξη. Όταν επισκέπτεστε ένα κατάστημα Prince Gold, γνωρίζετε ότι θα μπορέσετε να συζητήσετε ανοικτά τη διαδικασία αγοράς χρυσού ή αργύρου, που ανταλλάσσετε με μια αδειούχο και αξιόπιστη εταιρεία.

Εντοπίστε το πλησιέστερο κατάστημα της Prince Gold και ελάτε με τα παλιά, σπασμένα ή φθαρμένα χρυσά, αργυρά και πλατινένια κοσμήματά σας για να τα υποβάλουμε σε επαγγελματικό έλεγχο.

Ο Αγοραστής Χρυσού που θα σας εξυπηρετήσει θα απαντήσει σε κάθε ερώτησή σας και θα διαχωρίσει τα αντικείμενά σας για τον έλεγχο. Κάθε αντικείμενο θα ελεγχθεί με τις παραδοσιακές μεθόδους που χρησιμοποιούν οι κοσμηματοποιοί για τον έλεγχο του χρυσού ή του αργύρου.

Έλεγχος καθαρότητας αντικειμένων

  • Ζυγίζουμε σε ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
  • Ελέγχουμε με οξύ χρησιμοποιώντας μία σταγόνα ειδικού οξέος για τον έλεγχο χρυσού επάνω σε μια λεπτή στρώση χρυσού από τα κομμάτια σας. Η διαδικασία αυτή ενδέχεται να αφήσει ένα αόρατο σχεδόν σημάδι στον χρυσό σας, αλλά δεν υποτιμά σε καμία περίπτωση τα κομμάτια σας.
  • Αν απαιτηθεί ελέγχουμε και με λιμάρισμα του κομματιού για την εξασφάλιση ενός δείγματος. Ο έλεγχος αυτός διεξάγεται μόνο εάν δοθεί άδεια από τον πελάτη.

Στην Prince Gold η ακρίβεια είναι σημαντική για να πληρωθείτε σωστά και άμεσα!